Respektere hinanden og tænk før du skriver.

Hjem Forums DE KØRENDE CAMPISTER Info fra Administrator, regler for brug etc. Respektere hinanden og tænk før du skriver.

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Peter M. Hansen [ Admin ] 3 måneder, 2 uger siden.

Respektere hinanden og tænk før du skriver.

 • Peter M. Hansen [ Admin ]
  Keymaster
  Emner: 4
  Svar: 2

  Respektere hinanden og tænk før du skriver.

  Velkommen til vores nye hjemmeside, som du er med til at skabe.

  Jeg og de andre moderator prøver at hold et øje med hvad der bliver skrevet på dekørendecampister.dk men vi kan ikke sidde og tjekke op på hver enkelt opslag eller kommentar, der bliver skrevet. OG DET VIL VI HELLER IKKE!!

  Derfor er det vigtigt, at vi alle opføre som ordentligt og skriver fornuftigt.

  Der er oprettet grupper hvor du kan skrive og kommentere frit. I disse grupper er der et tilhørende forum hvor du som bruger kan tilføje et opslag. Vi håber du har lyst til at bidrage med dine oplevelser, viden og kunden.

  TING DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ!

  Det er tilladt at skrive negativt indlæg. som eks. en dårlig behandling af en forhandler eller værksted, eller en campingplads. Da det afspejler den virkelig verden. Dog skal du tænke dig om før du lægger sådanne et opslag op. Du skal derfor prøve at være saglig og samtidig vurdere om ikke du skal holde det for dig selv, før du skriver dit indlæg.

  Vi vil ikke finde os i personlig hets!! og kommentere du på et opslag, så skriv ordtenligt, husk der er andre der læser dit opslag.

   

Emnet 'Respektere hinanden og tænk før du skriver.' er lukket for nye svar.