Menu

Blog Right Sidebar

Pinseferie 2019 – på Vejby Fed Strand Camping
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tilbud – Pinseferie på Vejby Fed Strand Camping 2019

Vi vil gerne tilbyde medlemmerne af  De Kørende Campister :

 

Ankomst 6.6.19 – afrejse 10.6.19

2. personer, inkl. strøm,bad,Wifi,swimming Pool og Pinse fest med levende Musik og medbragt mad.

kr 995,-

 

Mange  Hilsner

Jesper & Pia

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
27. august 2018 / by / in , ,
Overlæssede campingvogne til stor fare!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Overlæssede campingvogne er til stor fare for andre trafikanter

Halvdelen af campingvognene kører med overlæs, vurderer Dansk Camping Union.

Men alt for få campister ved, hvad deres campingvogn vejer. Faktisk kører over halvdelen af vognene på landevejene med overlæs.

Hvert år ser vi campingvogne, der lægger sig på siden eller vælter om på taget.

– Hvert år ser vi campingvogne, der lægger sig på siden eller vælter om på taget. Det er ikke en rar ferieoplevelse, siger hun til DR.

Alvorlige konsekvenser

Hos Rigspolitiet kender man også til problemet, og Christian Berthelsen fra Rigspolitiets Nationale Færdselscenter finder det skræmmende, at så mange kører med overfyldte campingvogne.

– Der er en årsag til, at vognen har en max-vægt. Det påvirker køreegenskaberne, når man har fyldt for meget i. Derfor kan det få alvorlige konsekvenser, hvis man har overlæs og skal lave en undvigemanøvre, siger Christian Berthelsen til DR.

5 råd
Undgå at overlæsse din campingvogn
Kilde: Dansk Camping Union    Grafik: Signe Heiredal

Gamle vogne bliver ekstra tunge

I flere år har Dansk Camping Union lavet kampagner for at få campisterne til at holde styr på vognens vægt. Desværre forgæves, fortæller Anne-Vibeke Isaksen.

– Man tænker, at det nok går, at man har styr på det, men man kan altså ikke mærke, hvis der er overvægt på. Derfor skal man veje hver enkelt ting, når man pakker, siger hun.

Campingvogne er ikke tilpasset det danske klima og kan derfor tage helt op til 60 kilo på i ren fugt. Hvis der også er monteret aircondition, markise og andre praktiske ting i vognen kommer den nemt over den tilladte vægtgrænse.

Du bliver overrasket

Anne-Vibeke Isaksen tror, at mange vil få sig en overraskelse, hvis deres campingvogn bliver vejet.

– Jeg har selv prøvet det. Man tænker ikke over, hvad det vejer, når man tager en stak tøj ind i campingvognen. Men de fleste vil faktisk blive overrasket over, hvor meget vægt, de har med på ferie.

u først lov til at køre videre, når den ekstra vægt er fjernet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
26. juni 2018 / by / in
Vi har kørt forkert i 97 rundkørsler.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Så nåede vi til vejs ende, 7200 km fordelt på 68 dage bliver det til når vi lander på den skønne Sydhavs ø Als. 4200 km har vi kørt med campingvogn og 3000 km er det blevet til udflugter ind i landet fra vores 14 ”baser”, vi har kørt forkert i 97 rundkørsler, deraf 3 med campingvogn, betalt en formue i parkeringsafgifter og lært at bruge Park and ride J Ca. 2457 billeder har jeg taget, vi har haft 3 reelle regnvejrsdage.

 

Vi har lært utrolig meget om landet, om menneskene der bor her. Man kommer utrolig langt med en venlig attitude og når vi fortæller vi kommer fra Danmark åbner folk sig gerne. vi har snakket med fattige, hjemløse, lavlønsarbejder, iværksættere, middelklasse, en del Halal og butiksslagtere, ejendomshandler, overlæger, tandlæger, en kulminearbejder, en kirketjener, en enkelt biskop, muslimer, en hindu en politibetjent og mange flere, en medtrafikant som råbte og skreg af os da vi ikke var helt enig i en rundkørsel.

Økonomi er en svær ting, men jeg ved at I vil spørge ind til det, I får ikke at vide hvad vores faktiske budget var, det er forskellig fra familie til familie hvordan man prioritere sit forbrug. Jeg har den udfordring at min dejlige hustru er utrolig glad for sko, tasker og tøjbutikker  samt Baby/børnetøjsbutikker ( det næste hold børnebørn til aug. er drenge tvillinger) alt sammen en utømmelig kilde til forundring  Kosten ? forbrug er vel den samme som derhjemme, det er selvfølgelig et valg om du vil spise ude hver dag, så koster det ekstra.

Englænderne er rigtig gode til Streetfood, der var både godt og dårligt, Fish and Frites til 8 pund 68 kr ved Tower var ikke var pengene værd. Vi grillede rigtig meget. England er nok det land i Europa med det dårligste mad efter min mening, jeg havde stort besvær med at finde kød af god kvalitet, så jeg endte med at købte større stykker kamstege som jeg kunne skære ud til grill., samt hele skinkeinderlår, Deres magre oksehakkekød var super godt, okse entre cote` købte jeg i Aldi da de var bedst til det. Det er også her man kan købe rugbrød og en god Tyske grillpølse. Engelske grillpølser er elendige, fede med brusk og kan overantænde enhver grill. Jeg syntes at entre er generelt dyrere end i Danmark, typisk privatejede museer, slotte o.lign, men nationale museer er gratis og der er altid en guide på, der er mange turist fælder, men det er der jo alle steder, nå ja cigaretter koster ca. 100 kr pr pk  Det var noget af et chok for min hustru, vi købte 5 pakker L jeg tror der gik 1 time inden hun sagde noget igen.
Vi fik anbefalet at tegne et medlemskab Caravan and Autohome Club 433,50 kr (indtjent efter 5 overnatninger) Det fortrød vi ikke, det er de bedste pladser og det er samme høje kvalitet fra plads til plads, meget hunde venlige.

https://www.caravanclub.co.uk/…/App…/login/profile/home.aspx
Køretøj er en Hyundai i30 + Hobby ul 495 1500 kg
68 dages overnatning kostede 185 kr pr nat i snit 12619,00 kr . Overnatninger der var incl. 16 amp. Strøm og hunde
4200 km kørsel med CV 381 liter a 10,38 3963,00 kr 11,1 km/l ved 100 km i timen
3000 km kørsel ude CV 166 liter a 10,32 1720,00 kr 18 km/l
Færgen Calais / Dover / retur 1838.00 kr
2 hunde ditto 0541,00 kr
Overnat og transport i alt: plus/ minus 500 kr 20681.0 kr

Vi havde et stop fra grænsen til Calais hvor vi overnattede inden turen over kanalen

https://www.dedrenthseroos.nl (ca. 500 km fra grænsen) dejlig plads med pool og god legeplads tæt på motorvejen, meget søde værtspar

https://www.campingstlouis.com (480 km fra 1 stop) Sæt GPS til (undgå betalingsvej) ca 30 min fra færgen (dejlig stille plads) Eng. talende

http://www.poferries.com/eu/calais-dover (når du søger og bestiller booking så brug Google (nyt inkognito vindue) ellers bliver prisen dyrere for hver gang du søger.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
26. juni 2018 / by / in
Helt ny mulighed for at prøve campinglivet!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

NU KAN NYE CAMPISTER KOMME BILLIGT IGANG MED CAMPING!

11. apr. 2018

Nye campister får nu en helt ny mulighed for at prøve campinglivet! Med mindre end 10.000 kr. i førstegangs-ydelse kan man sætte sig til rette i en ny Adria. Og efter 3 år kan den leveres tilbage igen.

 

 

Spørger du et barn vil du sandsynligvis få at vide, at deres bedste ferie-minder er forbundet med campingturene – og det er ikke uden grund. Når ungerne hygger sig smitter det af på hele familien – man får simpelthen ferie helt ned i maven.

– Vores største udfordring i dag er, at få de unge familier til at ”opdage” camping igen. Rigtigt mange er blevet vænnet til, at ”klikke en standardferie i kurven” og det er brand-ærgerligt, fordi de går glip af noget helt familie-fantastisk, forklarer Martin Kolst fra Adria Danmark.

Lettere og billigere at komme på camping

En forhindring kan være, at det er en stor investering at købe campingvogn for de fleste. Man vil være 100% sikker inden man kaster sin fulde kærlighed på camping.
Nu er der hjælp at hente på den front. I et samarbejde mellem Basisbank og Adria’s forhandlere, kan nye campister sætte sig til rette i en ny Adria campingvogn med kun 10.000 kr. i hånden.

Basis3 er et helt nyt og nyskabende finansieringssamarbejde mellem Basisbank og Adria’s forhandlere der, i filosofien, læner sig op af den måde leasing fungerer.

Den overordnede forskel er blot, at det er campisten som ejer vognen hvor man ved leasing kun lejer. Til gengæld er der indbygget en tilbagekøbsgaranti i Basis3, som gør campisten i stand til at levere vognen tilbage efter 3 år.

Ligeså let som leasing

Grundlæggende betaler man en førstegangsydelse på 9.995,- kr. samt en månedlig ydelse der afhænger af, hvilken model campingvogn man vælger.

Til forskel fra almindelig finansiering, er Basis3 udbygget med en tilbagekøbsgaranti. Det betyder, at kunden kan levere vognen tilbage til forhandleren efter 3 år. Er man derimod blevet smaskforelsket i camping, kan man fortsætte med at campere på uændrede vilkår.

Med den forholdsvis lave førstegangsydelse kommer man billigere i gang end ved en familie-charterferie sydpå, og så kan campingvognen jo bruges igen og igen – til weekendture, efterårsferie, som hotelværelse ved familiefesten i Vestjylland osv.

– Det giver de nye campister mulighed for at prøve ferieformen af uden at få sved på overlæben fordi alle sparepengene er investeret i campingvognen, slutter Martin Kolst fra Adria Danmark.

Indretninger både til familier og par

Basis3 kan i første omgang fås på 5 forskellige indretninger – 3 med køjesenge, 1 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge. Til alle vognene hører et nyt Ventura fortelt fra Isabella.
Herudover tilbyder Dansk Camping Union det første års medlemskab kvit og frit så den nye campist kan få råd og vejledning og komme godt i gang med camping.

Læs mere om Basis3 og se indretningerne på www.basis3.dk.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
26. juni 2018 / by / in
Translate »
X
X